Всички театри на Уест Енд и Бродуей, а и по целия

...
Всички театри на Уест Енд и Бродуей, а и по целия
Коментари Харесай

Андрю Лойд Уебър пуска за безплатно гледане мюзикълите си

Всички театри на " Уест Енд "  и " Бродуей ", а и по целия свят са затворени, с цел да се ограничи разпространяването на ковид. Композиторът Андрю Лойд Уебър обаче реши да направи жест към публиката - и стана следващият, който дава безвъзмезден достъп до просвета, до момента в който трае карантината. Най-богатият музикант на Острова, чиито активи възлизат на над 1 милиард $, " подарява " своите мюзикъли за гледане в Ютюб. 

Засега са оповестени две заглавия, само че Уебър не уточни колко дълго ще продължат излъчванията. Мюзикълите ще бъдат налични по един седмично в YоuTube канала " Шоутата би трябвало да продължат "  (по прилика с шлагера на " Куин " ), като всеки от тях ще остане онлайн за 48 часа.

Късно нощес бе пуснат филмът театър от 2000 година " Йосиф и фантастичната му пъстра дреха "  с присъединяване на Дони Озмънд, Джоан Колинс и Ричард Всяко последващо лъчение ще бъде в петък, в 22 ч. българско време, а представлението ще може да се гледа до този час в неделя. За първата нощ той е изгледан от 1 милион фенове по целия свят.

За идната седмица е очакван " Исус Христос Суперзвезда ", запис от 2012 година с присъединяване на Тим Минчин, Мелани Си и Крис Мойлс. Излъчването се пада на 10 април, Разпети петък от католическия календар.

По-рано тази седмица оркестърът от мюзикъла " Фантомът на операта "  на " Уест Енд "  записа осъществяване на песента All I Ask of You от домовете си, в което се включи и Уебър.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР